De Versnelcoalitie voor Groene Woninginvesteringen

De leden van de coalitie hebben als gezamenlijke missie om de verduurzaming van Nederlandse woningen te stimuleren met betaalbare financiering als versneller.

SVn

SVn

Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Samen met overheden en andere samenwerkingspartners helpt SVn bewoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties bij het financieren van maatregelen die anders misschien niet mogelijk waren geweest.

VFN

VFN

De belangrijkste financierings-maatschappijen in Nederland zijn aangesloten bij de Vereniging van Financieringsondernemingen Nederland. De leden zijn voornamelijk dochterondernemingen van (internationale) algemene banken, merkgebonden autofinanciers en zelfstandige financierings-maatschappijen. Andere organisaties die raakvlakken hebben met consumptief krediet kunnen zich ook aansluiten, maar dan als geassocieerd lid.

BNP Paribas Personal Finance Logo

BNP Paribas Personal Finance

BNP Paribas is een vooraanstaande bank in Europa met een wereldwijd netwerk. BNP Paribas Personal Finance is marktleider in consumptief krediet en hypotheken voor particulieren in Frankrijk en Europa. In alle landen waar ze actief is heeft BNP Paribas Personal Finance een compleet aanbod van leningen voor particulieren: van persoonlijke leningen tot autoleningen en van woningkredieten tot hypotheken.

Dynamic Credit Logo

Dynamic Credit

Dynamic Credit is een vermogensbeheerder en geldverstrekker. De missie van Dynamic is om de financiële wereld in beweging te brengen, door een betere match te maken tussen spaargeld en krediet. Zo werken ze aan een meer duurzame en welvarendere samenleving. Dit doen ze sinds maart 2022 als onafhankelijk onderdeel van BNP Paribas Asset Management.

De Hypotheker

De Hypotheker

Sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen De Hypotheker het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. De Hypotheker is de grootste onafhankelijke hypotheekadviseur van Nederland, met 180 vestigingen door het hele land. Hun doel? Dat hun klanten onbezorgd in hun eigen woning kunnen leven. Nu én in de toekomst.

NVF

NVF

De Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs en -bemiddelaars (NVF) is dé belangenbehartiger voor professionele adviseurs en/of bemiddelaars in consumptief krediet. Hiermee wordt de collectieve kracht van de onafhankelijk financieel adviseur versterkt zodat hij zich kan richten op de consument. En de consument kan helpen bij het nemen van belangrijke financiële beslissingen. NVF-leden beslaan circa 80% van de markt.